Nejlepší Zpusoby, Jak Aby Smoothie Mixy

co-je-smoothie

Tvorba Pěkné ochutnávka a zdravá smoothies je velmi přímočaré a a Fun procedura. Tam opravdu jistě jsou pár na zvážit před Create jakékoliv smoothie. Smoothies mají been preferovaný Way do vylepšit přítomnost vysoké energie ještě chutné a chutné potraviny původ to znamená snadno zpracované in Naše vlastní těla. Smoothies include mnoho přísad, jako je ovoce, zelenina , tofu, jogurt, šťáva, mléko, a téměř cokoliv else jste přát do zahrnout .

Co Je Zelené Smoothie:

A smoothie také hláskoval hladce je pouze a nápoj s Shake jako konzistence, takže obvykle pyré v Blender zahrnující ovoce a/nebo zelenina , stejně jako extra kapalina například ovoce šťáva, zeleninová šťáva, mléko, a někdy jogurt.

V rámci čas času as aby a ochutnat různé smoothies, jste se chystáte mít možnost na identifikovat ty budou oblíbené. Jednou potřebujete na vědět Jak Get smoothies, jednoduše porozumět základní ingredience in žádné Ideální smoothie.

Jak Připravit Domácí Smoothie:

Hodně lidé preferují výuku jak do make smoothies s a fantastický kvalita mixér na smoothie. while levnější nabízeno in Market , mají Limited účely. úžasný mixér bude vám opravdu make Perfect smoothies s jen perfektní texturu.

Ingredience na hydratují vaše smoothie

K dispozici jsou jistě docela a pár Bloky při is čas do make smoothie. velmi první klíč složka přípravku je , který je Liquid nebo Liquid ředění zástupce. Kapaliny, jako je Fresh mléko, kravské mléko, a sójové mléko jsou skvělé Options . Tyto Will nabídka vám dávku vápníku, bílkoviny , a také obsahuje flavony. Zatímco ovoce šťáva může také být použité , oni obecně mají vysoké obsah cukru také if váš účel je Naučit o do make smoothies které jsou výživa , byste lépe vynechat ovoce šťáva a lepení to tempeh místo.

Čerstvé produkty

Pro kapalina, musíte Put in vaše volba z zeleninu a ovoce. Tyto změny chuti , stejně jako Texture z One 's smoothie. Vyberte si chutě který Combine dobře dohromady. Jste schopni ponechat prolnutí a Matching na najít lichotník , který jste like nejlépe. v vaše cesty z cesta přesně, aby smoothies , které mohou být Delicious kromě zdravá, neváhejte na use ovoce jako jahody , Ostružiny, jablka, kiwi, třešně, hrozny a zelenina like dýně semena, a surový hlávkový salát! Tyto ingredience balíček mocný Punch a jsou plné živiny hodnotu.

Zahuštěný přísada

Další části Naučte se, jak vytvořit smoothies is na přinést zahuštění into mix. Tento je někdy vložili ve tvaru tvar ledu rozbité, drcený, a pozastaveno ovoce v závislosti na pevnost a Capacity vašeho Blender . Zmrazené ovoce může také Be použité as zahušťování agent, ale znovu budete potřebovat výkonný bruska, která může očistit. Tato komponenty zvýšení textura a konzistenci smoothie.

Aby smoothies cesta , že jste chcete je!

Při učení jak udělat smoothies, mít do realizovat Jedná se o proces který je flexibilní a je založen na vlastní Preferences a předvolby. Pokud jste raději vaše smoothies pouze jen a velmi málo rýma, zvážit použití méně zahuštění a more z mléko nebo džus . If smoothie recept Come Out to be příliš Lean, jednoduše přidá více zmrazených ovoce nebo ledu . Li tebe ve skutečnosti cítění jako by tvůj hladký is příliš zapadl dolů, pak Put in málo více ovoce do to. Pokud chcete a bit více chuti pro IT, přidat pár skořice nebo med.

Chcete-li Get ideální konzistence, mnoha mixérů Take více 30 až 45 minut do plně sekání nahoru nebo kombinovat ingredience. Dovolte, aby vaše smoothie cirkulovat volně s No boule Inside mixér pro alespoň 5 až 10 minutami do zvažte je připraveno. V současné době jste se dozvěděli Making smoothies.